Projectcoördinator Staalbouw (regio Rotterdam)

Weet jij altijd de juiste technische voorbereidingen te treffen en krijg jij energie van jouw verbindende rol in projecten en opdrachten? Wil jij een veelzijdige baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet als projectcoördinator bij Ferris?

Als projectcoördinator ben je eigenlijk een allround werkvoorbereider. Een verbindende schakel in onze staalbouwprojecten. Jij bent verantwoordelijk dat de planning, inkopen, leveringen en afspraken binnen het proces van ontwerp over werkplaats tot montage en oplevering worden gerealiseerd. Kortom, aan jou de taak om de projecten in samenwerking met de andere afdelingen zo goed mogelijk voor te bereiden en zo efficiënt mogelijk te organiseren, binnen de gestelde kaders op het gebied van veiligheid, tijd, kwaliteit en financiën.

Iets meer concreet betekent het dat je onder andere zorgt voor het aanmaken, plaatsen en afwikkelen van inkooporders bij onze leveranciers. Je controleert of bestellingen op tijd en volgens de gemaakte afspraken worden geleverd. Je maakt productcalculaties op en staat klanten en opdrachtgevers te woord wanneer dat nodig is. Natuurlijk komt er ook een stukje administratieve afhandeling en dossiervorming bij kijken die jij verwerkt. Denk hierbij aan het voorbereiden van de afrekeningen en het maken van analyses. Je bereidt uitvoeringdossiers voor en ziet de volledigheid na. Jij bent voor onze projectleiders en uitvoerders de contactpersoon die een vlotte doorloop garandeert en zorgt er dan ook voor dat relaties goed worden onderhouden. Al met al is dit een leuke functie waarin je onmisbaar bent in het proces.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als werkvoorbereider ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Ferris in Numansdorp. Op deze locatie ben je zelfstandig werkvoorbereider en heb je een iets breder takenpakket. Op kantoor ben je niet alleen. Hier werkt je samen met een tekenaar, een technische commercieel adviseur en een projectleider. In deze rol wordt je gekoppeld aan een project en ben je onderdeel van een projectteam alsook werkvoorbereider voor een onderhoudslocatie. Je werkt nauw samen met de collega’s van de tekenkamer, projectleiders en de transport coördinator in Terneuzen en stemt raakvlakken af. Samen hebben jullie hetzelfde doel, namelijk een project succesvol doorlopen en afronden.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van werktuigbouwkunde;
  • Je hebt passie voor techniek en werkt nauwkeurig;
  • Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen;
  • Je bent goed in plannen en organiseren van werk én kan het overzicht bewaren;
  • Analytisch, resultaatgericht, probleemoplossend vermogen zijn persoonskenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Syndus krijg je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen, 13 adv dagen en een goede pensioenregeling via PME.

Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • en nog veel meer, waaronder opleidings- en doorgroeimogelijkheden!

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor inhoudelijke vragen over deze functie neem contact op met onze collega Jordy Heijman (Manager Engineering -Werkvoorbereiding & inkoop) via 0031 (0) 115 644 671.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 14-04-2022
Sluitingsdatum 03-03-2023
Locatie regio Rotterdam

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622