Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij commercieel en gedreven op het binnenhalen van nieuwe deals? Werk je graag zelfstandig, maar ben je ook een sterke schakel in het verbinden van collega’s en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze commerciële afdeling bij Arentis zijn we vanwege uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst.

Wat doe je als commercieel medewerker binnendienst?

Als commercieel medewerker binnendienst ben je een belangrijke schakel voor klanten en jouw collega’s van diverse afdelingen. Je bent zowel intern als extern het telefonische aanspreekpunt voor commerciële en technische vragen over industrieel equipment zoals mobiele kranen, hoogwerkers, aggregaten, compressoren en industriële gereedschappen. Samen met jouw collega’s uit de binnen- en buitendienst ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Je beantwoordt vragen, geeft gespecialiseerd advies en behandelt aanvragen en orders (prijzen doorgeven, offertes opstellen en invoeren e.d.) van bestaande en potentiële klanten.

Dagelijks houd jij je bezig met het uitwerken van verhuur- en verkoopoffertes, het telefonisch onderhouden van contact met de klant en het bieden van ondersteuning aan jouw collega’s van de buitendienst.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in combinatie met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke commercieel/technische functie;
  • Je bent flexibel en schakelt snel, want onze klanten willen vaak op korte termijn iets geregeld hebben;
  • Klantgerichtheid, plannen en organiseren, eigenaarschap, accuratesse en resultaatgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen;

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een jaarlijks budget duurzame inzetbaarheid t.h.v. € 250,-;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je standplaats is Terneuzen. Als commercieel medewerker binnendienst ben je onderdeel van ons commercieel team dat bestaat uit ca. 12 collega’s. Als een spin in het web heb je dagelijks contact met onze klanten en tal van collega’s van de Buitendienst, de Planning en de Technische Dienst.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR Adviseur) via tel. 0031 (0)115 644 722.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 18-02-2020
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR Adviseur
0115 644 722