Stagiair(e) ICT Beheerder

Stagiair(e) ICT Beheerder

Syndus group is een internationale groep met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, Belgiƫ en Slowakije, en bestaat uit ruim 370 personeelsleden. De hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vier branches; de bouw van staalconstructies (Ferris), de verhuur van verticaal en horizontaal industrieel equipment (Arentis), levering van kunststof buissystemen (Amerplastics) en de fabricatie en verkoop van kunststof looproosters en constructies (Fiberstruct).

Syndus Group is actief in heel Europa en werkt met name voor chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, offshore boorplatformen, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen.

Voor onze afdeling ICT zoeken wij een stagiair(e) die het leuk vindt om diverse facetten van het systeem- en applicatiebeheer te leren kennen. Er zijn binnen de afdeling voldoende mogelijkheden voor opdrachten en projecten, die je naast het meewerken zou kunnen oppakken.

Volg je een opleiding ICT beheerder, niveau 4, beschik je over een flinke dosis leergierigheid en heb je interesse in de ontwikkelingen op het gebied van ICT? Dan vragen wij je om snel te reageren.

Het betreft een afstudeer stage en bij goed functioneren bestaat de serieuze kans dat we je een vaste baan binnen de Syndus group aanbieden!

Voor vragen over deze stage kun je contact opnemen met Jorien Steijaert, personeelsfunctionaris, 0115-644620

Heb je interesse? Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven in het scherm.

Kijk ook op onze website www.syndus.com voor meer informatie over ons bedrijf.

Type Stage
Soort dienstverband Vast
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 20-12-2018
Locatie Terneuzen

Jorien Steijaert

personeelsfunctionaris
0115-644620