Allround medewerker Tools

Ben jij flexibel ingesteld en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Neem je initiatieven, denk je vooruit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Tools zijn we op zoek naar medewerkers voor onze tijdelijke verhuuraccommodaties.

Wat doe je als allround medewerker Tools?

Als allround medewerker Tools heb je een veelzijdige functie met als voornaamste taak onze tools (industriële gereedschappen) te verhuren op locaties van onze klanten. Je verzorgt zelf of samen met je collega(s) de inrichting en het transport klaar maken van onze tijdelijke verhuuraccommodaties. Deze bestaan veelal uit aaneengeschakelde containers, waarbij een baliefunctie wordt voorzien.

Op de klantlocatie ben je zelf (mede)verantwoordelijk voor het plaatsen, installeren en opbouwen van onze tijdelijke verhuurmagazijnen. Eenmaal de verhuurlocatie is geïnstalleerd ga je aan de slag met het registreren (scannen), uitgeven en innemen van onze verhuurtools en verbruiksartikelen. Hierbij staat naast gereedschapskennis, de veiligheidsbeleving hoog in het vaandel en je weet dit ook over te brengen op onze klanten. Tevens zorg je, in overleg met onze werkvoorbereiders en/of projectleiders dat er voldoende voorraad aanwezig is, zodat huuraanvragen van klanten kunnen worden uitgeleverd.

Als allround medewerker Tools heb je een adviserende rol, want klanten komen bij jou terecht met technische vragen m.b.t. onze tools. Na afloop van een project zorg je in overleg en samenspraak met de opdrachtgever(s) dat alle gereedschappen weer terug ingeleverd worden en dat alle containers transport klaar worden gezet, zodat ze kunnen worden afgevoerd.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als allround medewerker Tools ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Onze locaties zijn gevestigd in Terneuzen en Hoogvliet, maar je bent voornamelijk werkzaam op externe (project-)locaties van Rotterdam Zuidwest tot regio Antwerpen en Gent. Als allround medewerker Tools opereer je in zeer grote mate zelfstandig, maar als spin in het web heb je dagelijks contact met tal van disciplines. Wanneer je niet op de locatie van onze klant aan het werk bent, werk je actief mee op onze locatie in Terneuzen. Hier draag je samen met je collega’s zorg voor het gereed maken van alle industriële gereedschappen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en een certificaat basis veiligheid (VCA);

  • Je hebt een grote affiniteit met techniek en specifiek met (industriële) gereedschappen;

  • Je bent flexibel, want op onze (tijdelijke) projecten wordt regelmatig 24/7 gewerkt. Dus de bereidheid om over te werken, zowel door de week als in de weekenden en het tijdelijk overnachten in de nabijheid van een projectlocatie, ga je niet uit de weg.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen wordt extra beloond.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Nic Heijens (bedrijfsleider Tools) via tel. 0031 (0)115 644 694.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722