Allround medewerker Tools

Arentis verhuurt sinds 1964 een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn met name gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van machines en materialen voor de industrie, chemie en petrochemie. Het huidige machinepark is als volgt opgebouwd: hydraulische hijskranen, transport, hoogwerkers en schaarliften, schroefcompressoren, stoomgeneratoren, lasdiesels, verreikers, heftrucks en industriële gereedschappen.

Wij zijn een flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten. Door onze verschillende activiteiten, staal, kunststof en industriële verhuur ontzorgen wij onze klanten en bieden wij een totaaloplossing. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd centraal.

Wij zijn op zoek naar een

Allround medewerker Tools (m/v) 

Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde medewerker die geordend kan werken en een klantgerichte instelling heeft. Iemand met affiniteit met de techniek die onder andere op diverse locaties bij klanten, onderstaande verhuuractiviteiten/werkzaamheden kan verrichten.

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?
Als allround medewerker tools ben je als ‘zelfstandig ondernemer’ aan de slag. Je zorgt zelf voor het inrichten en transport klaar maken van de containers met verhuurtools. Hierbij denk je zelf proactief aan alle stappen die moeten worden ondernomen, zoals het aanvragen van vergunningen en toegangspassen. Je werkt onder toezicht van de projectleider. Zodra de container geleverd en geïnstalleerd is op de locatie bij de klant, ga je aan de slag met het uitgeven en innemen van de verhuurtools. Je zorgt er hierbij voor dat veiligheid voorop blijft staan en weet dit ook over te brengen naar je klanten. Tevens zorg je ervoor dat er voldoende voorraad blijft. Klanten komen bij jou terecht met vragen over de tools. Je hebt hierin een adviserende rol. Na afloop van het project zorg je dat alle materialen weer terug ingeleverd worden. Je zal hiervoor ook zelf initiatief moeten nemen naar klanten. Wanneer je niet on-site als allround medewerker tools aan het werk bent, werk je actief mee op onze locatie in Terneuzen of Hoogvliet. Hier draag je samen met je collega’s zorg voor het gereed maken van alle tools.

Hoe ziet jouw profiel eruit?
Je hebt een grote affiniteit met techniek en met name met gereedschappen. Je beschikt over basis office kennis, zoals Word, Outlook en Excel. Je hebt een VCA Basis diploma, rijbewijs (B of BE) en een heftruckcertificaat of bent bereidt deze op korte termijn te behalen. Nederlandse taal is een must, Engelse taal een pré. Je bent heel flexibel, want onze (tijdelijke) projecten draaien 24/7 door. Tevens ben je bereidt om in weekenden te werken, in de kost te gaan en gaat overwerk niet uit de weg.

Welke eigenschappen zoeken we?
Gemotiveerd, klantgericht, goede contactuele eigenschappen, flexibel, teamplayer, probleemoplossende benadering, technisch inzicht, stressbestendig, doorzettingsvermogen, proactieve houding.

Wat bieden wij jou?
Een prettige werksfeer en leuke collega’s;
Werken op mooie locaties;
Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO in de Metalektro

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. Nic Heijens via tel. 0031 (0)115 644 694.
Solliciteer direct via de knop 'Direct solliciteren' rechtsboven op het scherm!

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

David Schrier

HR Manager
0115644720