Kraanmachinist mobiele kranen

Arentis verhuurt sinds 1964 een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn met name gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van machines en materialen voor de industrie, chemie en petrochemie. Het huidige machinepark is als volgt opgebouwd: hydraulische hijskranen, transport, hoogwerkers en schaarliften, schroefcompressoren, stroomgeneratoren, lasdiesels, verreikers, heftrucks en industriële gereedschappen. 

Wij zijn een flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten. Door onze verschillende activiteiten, staal, kunststof en industriële verhuur ontzorgen wij onze klanten en bieden wij een totaaloplossing. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij altijd centraal.

Momenteel zijn wij voor de afdeling kraanverhuur op zoek naar kandidaten voor de functie van 

Kraanmachinist mobiele kranen m/v

(standplaats Terneuzen)

De kraanmachinist bedient onze mobiele telescoop kranen of onze mobiele torenkranen voor opdrachten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent, Antwerpen, Brussel.

Wat verwachten wij van jou?
Je stelt veiligheid op de eerste plaats en je bent in staat om zelfstandig te werken. Je werkt nauwkeurig, kunt omgaan met tijdsdruk en stelt je flexibel op. Je hebt geen problemen om op verschillende tijden te werken en over te werken  en je bent verder bereidt tot het uitvoeren van alle ander voorkomende werkzaamheden. Je bent klantgericht, klantvriendelijk en servicegericht.

Opleiding

  • Diploma kraanmachinist TCVT.
  • Rijbewijs CE.
  • Certificaat Basisveiligheid VCA.
  • Certificaat veilig aanslaan van lasten.

Ervaring
Je hebt relevante werkervaring in een dergelijke functie als kraanmachinist en werkervaring o.a. werken op fabrieken in de petrochemie.

Type Regulier
Soort dienstverband Vast
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 06-12-2018
Locatie Terneuzen

David Schrier

HR Manager
0115-644720