Allround medewerker (logistiek)

Magazijnwerk, het verzorgen van transport voor verhuurde machines en gereedschappen naar onze klanten, successen vieren met collega's en een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten, dat is jouw baan als Allround medewerker bij Arentis in Drachten.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als allround medewerker speel je een cruciale rol in de verhuur van onze industriële machines en gereedschappen vanuit onze vestiging in Drachten. Je werkt met een breed assortiment, waaronder hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoeren van de verhuurde machines naar en van onze klanten in de regio. Ter plaatse zorg je ervoor dat de klant tevreden is, door hen te woord te staan en een soepele overdracht te garanderen.

Daarnaast voer je inspecties uit op onze machines en gereedschappen. Je controleert of keuringen op tijd zijn uitgevoerd en of alles veilig en naar behoren functioneert. Ook ben je verantwoordelijk voor het innemen en schoonmaken van de machines zodra ze terugkomen van de klant. Reparaties worden deels in Drachten uitgevoerd door een eigen monteur, terwijl grotere reparaties naar onze werkplaats in Terneuzen worden gebracht.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als allround medewerker ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam op onze vestiging in Drachten. Je hebt een zeer grote mate van zelfstandigheid, waarbij je dagelijks in contact staat met onze drie collega’s in Drachten. Daarnaast heb je regelmatig contact met de collega’s van onze hoofdvestiging in Terneuzen, bijvoorbeeld met collega’s van de afdelingen Inname, Werkvoorbereiding en het Magazijn.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent in bezit van rijbewijs B en BE;
  • Een technische vakopleiding is niet nodig, maar affiniteit met de techniek is gelet op onze machines en gereedschappen wel gewenst;
  • Je bent flexibel, want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een moderne werkplek op ons kantoor in Drachten;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • En veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit. 

Wie zijn wij?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Enthousiast geworden?

Past deze vacature bij jouw motivatie? Solliciteer dan via vacatures@syndus.com. Heb je een vraag of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Mario Gjaltema (vestigingsleider) via +31 6 13665566 of WhatsApp via https://wa.me/31613665566.

Locatie Drachten

Senna Riemens

Corporate recruiter
+31 115 644 622