Stage Communicatie (Hbo)

Volg je op dit moment een Hbo-opleiding richting Communicatie en ben je op zoek naar een meewerk- of een afstudeerstage? Ben je graag creatief bezig met taal, beeld en communicatie? Voor onze afdeling PR & communicatie zijn wij op zoek naar een stagiair(e).

Wat doe je als stagiair(e) communicatie?

Tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om jouw enthousiasme en creativiteit op het gebied van communicatie in te zetten. Als stagiair(e) communicatie werk je samen met onze collega van PR & communicatie mee aan het verder ontwikkelen van ons werkgeversmerk. Je houdt je bezig met het beheer en onderhoud van onze websites, social media marketing (beheer en content creatie) en SEO-optimalisatie. Zo ga je aan de slag met het bedenken en creëren van toffe content zoals foto en video voor onze websites, social media, blogs en nieuwsbrieven. Tevens ondersteun je de afdeling HR op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Je bedenkt wervingscampagnes, verzorgt de communicatie van vacatures, neemt interviews af met werknemers en vormt dit tot relevante content voor onze werken-bij website en social media.

Binnen deze stage is er genoeg ruimte voor eigen input en verbetering. Je leert niet alleen van ons, maar wij ook van jou. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en actief mee te werken aan diverse projecten binnen de afdeling PR & communicatie.

Wat kun je bij ons verwachten?

Tijdens jouw stage ontvang je maandelijks op basis van een fulltime stage een vaste stagevergoeding van € 450,-. Daarnaast kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende en leerzame stage in een gezellig en jong team;
  • Persoonlijke begeleiding door onze PR & communicatie adviseur;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te laten ontdekken waar jouw interesses liggen op het gebied van communicatie;
  • De kans om door te groeien tijdens of na jouw studie.

Hoe ziet jouw stageplek eruit?

Als stagiair(e) communicatie loop je stage bij onze afdeling PR & communicatie. De stage vindt plaats op ons kantoor gevestigd in Terneuzen. Tijdens jouw stage word je begeleid door onze collega Liselot Kaijser (PR & communicatie adviseur). Gedurende de stage heb je actief contact met de collega’s van andere afdelingen, waaronder het HR team.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’.

Voor meer informatie neem contact op met onze collega Liselot Kaijser (PR & communicatie adviseur) via tel. +0031 (0) 115 644 610.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722