Stagiair hbo workflowmanagement

Kijk jij verder dan 3D of BIM? Ben jij een procesmanager in de dop? Dan is deze stage wat voor jou!

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe woonwijk, het herindelen van bestaande wijken, groot onderhoud, de bouw van een appartement of villa's; bouwen is mensenwerk. Dat geldt voor Nijhuis als familiebedrijf al ruim 110 jaar. Onze bedrijfscultuur is gericht op het aangaan van langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers. 


Wij zoeken 1 of meerdere stagiairs met een brede interesse en blik op bouwen. Die enthousiast worden van processen en van het idee achter workflowmanagement.

Vaak wordt er bij bouwkunde gesproken over het 3D modeleren van bouwprojecten. Met het magische woordje BIM als totaal oplossing. Maar diegene die breder kijkt, weet dat er meer speelt in het gehele bouwproces. Helemaal als er sprake is van projecten met meerdere woningen. Zoals de programma fase waarin de wensen van een opdrachtgever wordt samengesteld (geschreven en visueel). Of vergunning aanvragen, overleg met leveranciers, kopers begeleiding, uitvoering, etc. Zaken die net zo belangrijk zijn en een degelijke procesbeheersing verlangen. 


Deze stage echt iets voor jou?

Ben jij gedreven, leergierig en meer een proces manager in de dop dan een modeleur? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Om onze processen nog beter te kunnen beheersen zijn wij zijn op zoek naar stagiairs die ons willen helpen met het vormgeven, inrichten en in gebruik nemen van workflow management software. Waarin we al onze bouwprocesfasen willen vastleggen en zo onze organisatie nog efficiënter willen laten functioneren. Als jij met ons hierin wilt samenwerken dan bieden wij je de uitgelezen kans om kennis te maken met alle facetten van de bouw. Je zult overleg plegen en samenwerken met projectontwikkelaars, projectleiders, werkvoorbereiders, calculatoren, uitvoerders en woonconsulenten. Een mooiere kans om inspiratie in de bouw op te doen is er niet. 

Dus volg jij een opleiding hbo bouwkunde of (bouw)technische bedrijfskunde en herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan maken we graag kennis met jou! 

Klik op de knop 'Direct solliciteren' en stuur ons je gegevens met een motivatiebrief en curriculum vitae. 

Opleidingsniveau hbo
Carrièreniveau starter
Arbeidstijd 40
Plaatsingsdatum 14-06-2018
Type Stage
Locatie Diverse locaties

Miriam Sülmann

P&O Adviseur
0548-53 54 45