Gevonden vacatures: 17 van 17

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Bedrijfsleider

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Bedrijfsleider, Bedrijfsleiding NA

Ben jij die scherpzinnige bedrijfsleider die de resultaatgericht samenwerken methodiek omarmt? Weet jij hoe je opdrachten verwerft en zorg moet dragen voor het interne proces? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Rijssen Noord Nederland, Nijhuis Bouw B.V., Elektromonteur I, Centraal (Bouw)

Word jij blij van verantwoordelijheid, vrijheid en servicegericht werken? Vanwege groei van onze materieeldienst zoeken wij een ervaren elektromonteur. Als jij je thuisvoelt bij de kernwaarden gedrevenheid, vakmanschap en samenwerken dan zoeken wij jou!

Rijssen , Nijhuis Bouw B.V., Adm. medewerker, Vest.adm. NR

Ben jij die gedreven administratieve duizendpoot met gevoel voor cijfers?

Vind jij het een uitdaging om samen met je team zo goed mogelijk de organisatie te ondersteunen?

We zoeken, vanwege toenemende werkzaamheden, uitbreiding van ons team met een (financieel) administratief medewerk(st)er voor 24 uur per week.

Open sollicitatie

nog dagen
Diverse locaties , Nijhuis Bouw B.V., P&O

Zie je op onze website geen vacature staan die bij je past? Stuur ons dan een open sollicitatie met cv. Leg uit wat jouw kwaliteiten zijn en waarom jij en Nijhuis zo goed bij elkaar passen. Heb je vragen, neem dan contact op met onze centrale afdeling P&O, telefoonnummer 0548-53 54 45.

Planvoorbereider

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Planvoorbereider, Planv./Calc. NA

Ben jij die pro-actieve planvoorbereider die zijn tanden wil zetten in het voortraject om de processen van het bouwproject vorm te geven? Krijg jij energie van het zoeken naar de optimale oplossing? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Planvoorbereider

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Planvoorbereider, Planv./Calc. NA

Sta jij graag aan de wieg van nieuwe plannen? Ben jij die pro-actieve planvoorbereider die zijn tanden wil zetten in het voortraject om de processen van het bouwproject vorm te geven? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Noord , Nijhuis Bouw B.V., Vest.adm. NN

We zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om vernieuwing en verbeter-processen vorm te geven. Met jouw inzichten in financiën én IT zie je ook hoe de financiële administratie zélf slimmer kan. Zodat jij je werk nog efficiënter kunt doen.
Je laat management zien met effectieve en inzichtelijke rapportages wat de financiële implicaties zijn van hun keuzes, en helpt hen zo de juiste keuzes te maken. Je bent sparringpartner van de directie en helpt het management de lijnen uit te zetten, én houdt in de gaten of van de koers wordt afgeweken.  Ben jij degene die met ons hierin steeds een stapje verder gaat? Dan zoeken we jou!

Projectleider

nog dagen
Noord , Nijhuis Bouw B.V., projectleider, Bedrijfsleiding NN

Ben jij die gedreven bouwer met zicht op mensen? Een ervaren projectleider die op een procesmatige manier samen met zijn team én externe partijen bouwprojecten in goede banen leidt? De bouwprojecten waar je aan gaat werken bieden een afwisselende mix van conceptuele woningbouw, maatwerk projecten en groot onderhouds- en renovatieprojecten. We zoeken iemand die het als een uitdaging ziet om vernieuwing en verbeter-processen vorm te geven en dat samen laat gaan met actuele bouwkundige kennis en mens- en klantgerichtheid. Ben jij degene die met ons hierin steeds een stapje verder gaat? Dan zoeken we jou!

Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Proj.ontwikkelaar, Proj.ontw. NA

Vind jij nieuwe locaties voor ons? Is jouw toegevoegde waarde verrassend en wil jij bijdragen aan een aantrekkelijker Nederland? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Noord , Nijhuis Bouw B.V., Planv./Calc. NN
  • Ben jij die gedreven senior calculator/ kostendeskundige met ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie? Zie jij het als uitdaging om een project de juiste start te geven in het voortraject? Als jij je daarnaast thuis voelt bij de kernwaarden als samenwerken en klantgerichtheid dan zoeken wij jou!

Timmerman

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Timmerman I, uitvoering Apeldoorn

Ben jij die aanpakker met vakkennis? Ben jij die slimme meedenker? Wij willen jou graag ontmoeten! Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Noord , Nijhuis Bouw B.V., Timmerman I, Noord (Bouw)

Ben jij het ‘manusje’ van alles op de bouw? Wij willen graag ons team Beheer & Onderhoud uitbreiden vanwege de groei aan werkzaamheden. Als jij je thuis voelt bij de kernwaarden van gedrevenheid, klantvriendelijkheid, vakmanschap en samenwerken dan zoeken wij jou!

Uitvoerder

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Uitvoerder, Uitvoering NA

Ben jij die pro-actieve uitvoerder die waarde toevoegt voor de bewoners? Krijg jij energie van verbetering en vernieuwing? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Uitvoerder

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Uitvoerder, Uitvoering NA

Ben jij die spin in het web om samenwerking te stimuleren? Krijg jij energie van verbetering en vernieuwing? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Werkvoorbereider

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Werkvoorbereider, Werkvoorbereid. NA

Ben jij die gedreven werkvoorbereider die streeft naar verbetering en vernieuwing en dit combineert met organisatie- en planmatig vermogen? Is het voor jou vanzelfsprekend om hierbij gebruik te maken van de moderne ICT-middelen? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Werkvoorbereider

nog dagen
Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Werkvoorbereider, Werkvoorbereid. NA

Ben jij die gedreven werkvoorbereider die streeft naar verbetering en vernieuwing en dit combineert met organisatie- en planmatig vermogen? Is het voor jou vanzelfsprekend om hierbij gebruik te maken van de moderne ICT-middelen? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Apeldoorn , Nijhuis Bouw B.V., Werkvoorbereider, Kleinbouw NA

Ben jij die nauwkeurige kansdenker? Heb jij de praktijk zelf ervaren en krijg je energie van afwisseling? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.